Milán otevírá své dveře novému ročníku Mezinárodní výstavě komiksů... Festival del fumetto Milano 2013 - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Milán otevírá své dveře novému ročníku Mezinárodní výstavě komiksů... Festival del fumetto Milano 2013

Exhibition Park Novegro v Miláně je považován za jedno z předních center sloužících k pobavení. Nachází se v blízkosti místního letiště a přitahuje tak pozornost všech, kteří vstupují do města. A právě toto centrum se stane v sobotu 2. a v neděli 3. února 2013 místem konání Mezinárodní výstavy komiksů - CARTOON FESTIVAL MILANO.
Začátek roku 2013 má několik světových událostí věnované komiksu. Jednou z nich je i Cartoon Festival,
který se koná na kouzelném místě v Miláně. Je to nejen jedna z nejvíce vzrušujících a zábavných víkendových akcí ve městě, ale především mezinárodní festival věnovaný krátkým filmům produkovaných od autorů, kteří jsou inspirováni velkými sci-fi filmy, horory, vesmírem, grafickými romány, obrázky, uměním a videohrami. Tato dokonalá kombinace je základem imaginární atmosféry, která bude "tvořit novou mimořádnou schůzi, věnovanou výhradně báječnému světu komiksu a her" a nabízet bude dva dny iniciativ, týkajících se báječného světa fantazie. A to díky přítomnosti četných vystavovatelů z celé Itálie. Festival také nabízí vzácné knihy, sběratelské předměty, speciální edice, nejnovější publikace, ale i důležité výstavy, náhledy, projekce a pohádkové GOLDEN TICKET s velkou TREASURE HUNT, které přitahují stovky účastníků nejen z celé země. Je to skvělý veletrh komiksu, na kterém najdete i velký prostor věnovaný světu videoher. Milánský Cartoon Festival nabízí milovníkům animace jedinečnou příležitost setkat se s jejich oblíbenými postavami a kromě fanoušků se festivalu také účastní významné italské vydavatelské domy, které zde vystavují krátké filmy, videohry a mnoho tiskových materiálů. A právě díky spolupráci těchto vydavatelských domů, společně se slavnými jmény ve světě videoher, s podporou regionu Lombardie a obcí Segrate, může odstartovat tato velká výstava věnovaná komiksu a hrám.

Vstupné:
* Plná cena: € 10,00
* Děti do 12-ti let: € 6,00
* Předplatné po dobu dvou dnů: € 15,00
* Parkování: € 2.50
* E-mail: informazioni@festivaldelfumetto.com
* Web: www.festivaldelfumetto.com
* Otevírací doba: od 10.00 hod do 19.00 hod

 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje