Ve Florencii se koná Pitti Immagine Filati, další s celé řady módních veletrhů - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Ve Florencii se koná Pitti Immagine Filati, další s celé řady módních veletrhů


Fortezza da Basso ve Florencii, známé také jako Fortezza di San Giovanni Battista, se v době od 23. do 25. ledna 2013 stane místem konání jedné z nejvýznamnějších mezinárodních výstav, které se věnují pletení. Známá je jako Pitti Immagine FILATI.
Pitti Immagine FILATI nabízí pod jednou střechou představit ty nejnovější italské modely úpletu, které byly zhotoveny na bázi přírodní příze a umělých vláken. A to ze všech druhů produktových řad, vztahující se k módě jak dámské, tak i pánské a dětské. Výstava, která tvoří kompletní módní veletrh, poskytuje vynikající příležitost pro všechny nové módní návrháře, kteří chtějí spolupracovat společně nejen s designéry, ale si i zde najít své cílové zákazníky, prodejce a výrobce. Tisíce návštěvníků, kteří se sejdou na Pitti Immagine FILATI, se budou moci dozvědět více o produktech a službách spojených s tímto módním průmyslem. Výstavy se také účastní mnoho kupujících a dovozců, některé z důležitých návštěvníků tvoří maloobchodníci, obchodníci a módní experti z různých částí země, jakož i ze zahraničí, spojených s módním průmyslem. Hlavně se však veletrh stává rájem pro ty, kteří jsou v podstatě "noví" v tomto oboru a hledají zde nové nápady. Společnou prací s předními návrháři se mohou naučit moderní strategii, vytvořit si obraz na mezinárodní úrovni a posílit své postavení na trhu. Pitti Immagine FILATI svede dohromady módní odborníky z celého světa, kteří budou poskytovat cenné rady a užitečné nápady, které budou užitečné pro posílení a rozšíření obchodní činnosti. Součástí veletrhu je také laboratorní výzkum, ale i monitorovací centrum pro nové trendy v globálním životním stylu.

Adresa místa konání:
Fortezza da Basso
Viale Filippo Strozzi 1
50129 Firenze, Itálie
* Tel.: +39 055 49721 nebo +39 055 490573

 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje