Velké pokušení na vás čeká ve Florencii na veletrhu čokolády Artisan Chocolate Fair - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Velké pokušení na vás čeká ve Florencii na veletrhu čokolády Artisan Chocolate Fair

Neobvyklý pohled se vám naskytne začátkem února 2013 ve Florencii, kdy na vlastní oči budete mít možnost spatřit stánky "přetékající čokoládou". Právě zde se totiž sejdou umělci pracující s touto pochutinou, aby na jednom z nejkrásnějším a nejvíce chutném veletrhu v Itálii - veletrhu čokolády Florence Chocolate Fair mohli ukázat některé ze svých nejlepších prací.
Florence Chocolate Fair, známý také jako Artisan Chocolate Fair, je roční záležitost, která začala před
několika lety na okraji města, než našla svůj domov (až do loňského roku na náměstí Piazza Santa Croce) na centrálním náměstí Piazza della Repubblica. I když obyvatelé v okolí protestují proti využití náměstí jako místa konání se veletrhů nebo koncertů, čokoládoví řemeslníci nemohou být více nadšení, než postavit si svůj stánek na náměstí Piazza Repubblica, kde "všichni chodí". Je to pro ně přímo ideální místo prezentování svých čokoládových výtvorů a ochutnávání jejich lahůdek v nádherném prostředí jednoho z nejkrásnějších náměstí ve Florencii. I když člověk právě nemá chuť na sladké, veletrh nabízí mnoho událostí a fází, při kterých se mohou návštěvníci více dozvědět o čokoládě. Kromě zábavné a přátelské atmosféry zde na vás bude také čekat více než 40 umělců pracujících s čokoládou, kteří budou připraveni přivítat vás s jejich výtvory a novými inovacemi. Dlouho očekávaná schůzka s čokoládovými tvůrci bude také bohatá na překvapení, čeká vás také mnoho akcí, zábava a samozřejmě mnoho lahůdek. Budete mít nevšední příležitost nejen vidět, ale hlavně i ochutnat ty nejlepší výtvory z čokolády od italských a zahraničních skutečných mistrů. Právě oni vám nabídnou fantastické kreace vyznačují se dokonalou kombinací starého a nového, tradic a inovace. Součástí veletrhu jsou však i další události, jako například futuristické koktejly, speciální obědy a večeře a nebo zvláštní Chocobike projekty. Artisan Chocolate Fair ve Florencii je nejen zábavný, ale i plný překvapení. Na co se však zaměřuje, je význam tradice a řemesla a především kvalita. Proto prvním krokem na cestě ke kvalitě bylo rozhodnutí snížit počet vystavovatelů.

 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje