Jedinečné sběratelské předměty můžete zakoupit na veletrhu starožitností Neapolitan Antique Fair - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Jedinečné sběratelské předměty můžete zakoupit na veletrhu starožitností Neapolitan Antique Fair

Každý, kdo pobývá při své dovolené v Neapoli, doufá, že bude mít možnost zakoupit pro svou rodinu, přátele a kamarády nějaký pěkný dáreček, či suvenýr. To vše na jednom místě nabízí veletrh starožitností Neapolitan Antique Fair, který se zpravidla koná poslední sobotu a neděli v měsíci. Místem jeho konání se stává hlavní historická zahrada Neapole Villa Comunale. Tato velká zahrada osázená duby, borovicemi, palmamy a stromy eukalyptu se nachází mezi náměstím Victoria Square a Piazza Principe di Napoli, obklopená ulicí Riviera di Chiaia a dlouhou promenádou Via Caracciolo. A to vše na ploše 2700 metrů čtverečních.
Návštěvníci zde mají možnost v nepřeberném množství stánků plných "lahůdek a pokladů" zakoupit nejen
starožitnosti a sběratelské kuriozity "každého věku", ale také šperky, starožitné šperky, kvalitní umělecká díla, starožitný nábytek, starožitné hodiny, umělecké sklo, skleněné zboží, dekorativní umění, asijské starožitnosti, nebo ručně tkané koberce a koberečky. Prostě tento slavný veletrh starožitností je pokladnicí starožitného, ale i moderního umění řemesel, nábytku, sběratelských předmětů a kuriozit. A stále se zvyšující návštěvnost nejen turistů zcela jistě dokáže ocenit kvalitu nabízených děl. Kromě nákupů zde máte možnost prožít klidná rána, procházky v jedné z nejmalebnějších oblastí Neapole a setkat se se, známými tvářemi a osobnostmi z kultury, umění a neapolské společnosti. Stánky pro obchodování jsou otevřeny od 08:00 hod do 14:00 hod místního času. Více informací získáte na www.fieraantiquarianapoletana.it.

 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje