V Miláně se bude konat MACEF... veletrh věnovaný nejen domácímu designu a bytovému zařízení - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

V Miláně se bude konat MACEF... veletrh věnovaný nejen domácímu designu a bytovému zařízení

Od 6. do 9. září 2012 bude nové výstavní centrum Fiera Milano International v Miláně hostit jednu z nejvíce profesionálně organizovaných výstav v Itálii, která se s více než stotisíci pravidelných návštěvníků řadí mezi jednu z nejpopulárnějších obchodních akcí svého druhu v zemi. Zabývá se světem domácího designu a její název zní MACEF. Je natolik oblíbená, že se koná dvakrát ročně ve dvou termínech (leden a září).
Na International Home Show - MACEF je prezentována rozsáhlá řada témat, týkající se domácí dekorace, stříbrných výrobků, nádobí, šperků, kuchyňských doplňků, dekoračních doplňků, dekorace interiérů a nábytku, zahradní dekorace, bytového textilu, módních doplňků, osvětlení, svítilen, lamp, koberců, podlah, tapiserie, dekorativního skla nebo také designu kanceláří, kterých se účastní přes 2 000 firemních vystavovatelů. V průběhu výstavy je organizováno také několik speciálních akcí, z nichž nejvýznamnější jsou Macef Musica a Best Of Bijoux. Kromě domácích účastníků zde přijíždí také vystavovat několik top zahraničních společností. Účastníci se mohou také procházet v atraktivních nákupních zónách na akci Vesnice výstavy. Zde naleznou atraktivní dárkové předměty, které jsou součástí výstavy a těšit se mohou z rozsáhlé mediální prezentace. Tato výstava je jedinečnou platformou, kde jsou zábavné programy uspořádány tak, aby sloužily k úplné spokojenosti zákazníků a naplnily jejich účel návštěvy. Událost se zaměří na diskusi o vývoji a proto se stává ideálním místem pro vaše setkání s odborníky, architekty a návrháři interiérů. Diskutovat tak můžete o různých způsobech a metodách renovace vašeho domova, zakoupit nejnovější inovace na trhu a zvýšit si své znalosti o trhu. Výstava bude otevřena každý den od 09.30 hod do 18.30 hod.

 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje