Ani na Florencii nezapomněla akce, která je známá jako Vogue Fashion Night Out - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Ani na Florencii nezapomněla akce, která je známá jako Vogue Fashion Night Out

Kromě toho, že Florencie je u turistů nejvíce oblíbenou destinací, navíc se stala dalším kandidátem jednoho z měst akcí Vogue módy, na které se již podílí taková města, jako je Řím (6. září) nebo Milán (13. září). Stává se tak třetí italskou etapou na akci, která je organizována Vogue Itálie a městem Florencie a je všeobecně známá jako Vogue Fashion Night Out. Kolébku renesanční Itálie "dobude" v úterý 18. září 2012.
Vogue Fashion Night Out je prestižní mezinárodní akce věnovaná módě a nakupování. Událost má širokou mezinárodní působnost a koná se i v devatenácti zemích po celém světě. Tato globální iniciativa vznikla v roce 2009 a bude se prezentovat jako jedno z nejdůležitějších odvětví na světě a italské ekonomiky: módní. I nyní ve svém čtvrtém ročníku chce, aby svět módy si získal širokou veřejnost za účasti všech občanů ve městech po celém světě s řadou událostí, které se budou konat právě tuto danou noc v září. Tisícům vášnivých nakupujících se naskytne neuvěřitelná příležitost... velké módní nakupování. Všechny obchody ve Florencii budou otevřeny až do 23.30 hod, budou se konat velké módní přehlídky, setkání s designéry, umělecké projekty a iniciativy vyvinuté Lavazza a Campari (sponzoři akce), řada akcí, oslav a večírků s novými kreacemi realizované právě pro tuto příležitost. Sephora také nabídne bezplatný osobní make up. Část získaných finančních prostředků a část výnosů z prodeje vlastních výrobků půjde na pomoc obětem zemětřesení Emilia. Nenechte si proto uniknout tuto fantastickou příležitost a využijte tento nádherný večer nakupováním v jednom z nejkrásnějších měst na světě. 

 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje