Akce, která se věnuje dekorativnímu umění těla, to je LA TATTOO EXPO NAPOLI 2012 - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Akce, která se věnuje dekorativnímu umění těla, to je LA TATTOO EXPO NAPOLI 2012

I letos se bude díky kulturnímu sdružení L'Associazione Culturale Napolindelebile konat v Neapoli pro
milovníky a obdivovatele tetování již 9. ročník velmi pupulární události LA TATTOO EXPO NAPOLI. Od pátku 29. června do neděle 1. července 2012 se zde představí více než 170 národních a mezinárodních tattoo umělců, za účasti předních představitelů umění tetování. Budou to právě oni, kteří použijí lidské tělo jako plátno a kůži jako papír při svém krásném, podnětném a emocionální umění.
Během těchto tří dnů můžete obdivovat nejen umělce (tatéry) při jejich práci, ale můžete i navštívit výstavu současného umění, výstavu fotografií, módní přehlídku, různé videoprojekce, poslouchat hudbu, hrát hry pořádané výhradně pro veřejnost, účastnit se samotného tetování, malování na tělo, obdivovat aerografisti, jejich díla, zúčastnit se zajímavého semináře o piercingu, živých představení (včetně závěsů a otroctví) a mnoho dalších soutěží. Letošní rok se snaží La tattoo expo Napoli navrhnout veřejnosti zcela novou verzi prostřednictvím inovativních interakcí různých uměleckých okruhů. Je nyní mnohem pestřejší a týká se různých aspektů. Už jen proto, že veřejnost je nyní také mnohem různorodější. Důležitou součástí festivalu bude i seminář Micromutazioni, který se zaměřuje na profesionální piercing a modifikaci těla. Zahradní restaurace tak vytvoří oblast, ve které zcela jistě naleznete způsob, jak se pobavit a strávit zde celý den, aniž byste se nudili. 

 


 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje