Veletrh volného času, zábavy a života pod širým nebem... to je LIBERAMENTE 2012 - Aktuálně o Itálii | Co se děje v Itálii

italie-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Veletrh volného času, zábavy a života pod širým nebem... to je LIBERAMENTE 2012

Město Ferrara, nacházející se v oblasti Emilia - Romagna v Itálii, bude od 25. února do 26. února 2012 hostit velmi očekávaný, již osmý ročník veletrhu LIBERAMENTE, který se zaměřuje na otázky volného času, zábavy, či venkovního bydlení a jehož návštěvnost loni dosáhla 21 000 návštěvníků. Je to víkend věnovaný každému, kdo touží získat stále nové návrhy na cestování, nové nápady pro rekreaci, nové rady v oblasti cestovního ruchu, prostě všem lidem, kteří milují svobodu, fantazii, zábavu, pobyt v přírodě, táboření, zahrádkaření, volný čas a dobré jídlo.
Veletrh Liberamente nabízí také různé odvětví výrobků, s cílem uspokojit přání každého návštěvníka:
* Oblast cestovního ruchu je věnována těm, kteří hledají nové destinace pro svou příští dovolenou. Zde se prezentují turistické propagační agentury, cestovní kanceláře, obytné letoviska, nebo hotely.
* Oblast kempování a karavanů je věnována těm, kteří milují prožít svou dovolenou na čerstvém vzduchu. Zde je k dispozici ukázka nových stanů, kempinkového příslušenství, přívěsů, karavanů, či lodí.
* Oblast jídla a vína nabízejí ty nejlepší ochutnávky a prodej typicky italských produktů, jako například salama da sugo, arrosticini, cappelletti, či plochý chléb. Zde se také prezentují typicky italské výrobky z různých regionů.
Nedílnou součástí veletrhu jsou i dva samostatné pavilony, které jsou určené zahradnictví a kreativitě. Zde budou milovníkům přírody nabídnuty nová řešení pro venkovní prostory a zahradu, nebo ukázky nového zahradního nábytku. Je určena pro každého, kdo chce lépe vyjádřit svou fantazii a tvořivost. Velká pozornost však bude zaměřena zejména na ty sdružení a agentury, které chtějí rozvíjet svůj trh v provincii Ferrara, nebo v okolních oblastech, zejména v Rovigo, Modena, Bologna a Ravenna.

Akce: LIBERAMENTE 2012
Otevírací doba: 10:00 hod - 20:00 hod
Cena vstupenky: 8 €, pro ženy do 13:00 hod 2 €, děti do 12 let vstup zdarma
Parkování: zdarma
Pro více informací navštivte www.liberamentefiera.it

 


 

 

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje